Lancering 'Net Iets Slimmer'

Na bijna een jaar onderzoek doen, 400 kopjes koffie drinken, 31 hoofdstukken tikken en een drukker uitzoeken was het op dinsdag 13 september eindelijk zover; de lancering van 'Net Iets Slimmer'.

Tijdens de Permanente Inspiratie bijeenkomst van de Federatie VermogensPlanners vond de symbolische uitreiking van het eerste boek plaats. Ik vind het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te bereiken met mijn boodschap. Zorg dat je bewust om gaat met je geld en realiseer je dat je het niet altijd alleen kan.

 

Daarom heb ik het eerste boek niet uitgereikt aan een andere financieel professional. Nee, ik heb elke aanwezige gevraagd om het boek door te geven. Doorgeven aan een klant, collega, vriend of familielid dat net iets slimmer wil worden. Het pay-it-forward principe moet zorgen voor een olievlek. Zo kunnen we samen zorgen dat mensen door betere beslissingen, een beter leven krijgen.

 

 


Help jij ook mee?

Reactie schrijven

Commentaren: 0