Expert podcast op BNR

Dit is groot nieuws voor mij! Ik ben door BNR geselecteerd voor het Expert Podcast Netwerk (EPN). 

 

Dit zegt BNR erover: 

BNR Nieuwsradio brengt de beste inhoudelijke podcasts van Nederland samen in Het BNR Expert Podcast Netwerk. Met dit netwerk wil BNR luisteraars de weg wijzen naar specifieke kennis rond zakelijke niches en experts helpen hun expertise breder te delen.

 

Vanaf medio april/mei 2017 zal mijn podcast over het maken van betere beslissingen te horen zijn via de nieuw te lanceren app van BNR. 

Podcasts zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Dit is grotendeels te danken aan de opmars van mobiele apparaten en het snelle internet. Onderweg en thuis is het eenvoudig om je te laten informeren via het gesproken woord. In de VS luistert meer dan 20% van de mensen regelmatig naar een podcast en zij doen dat ruim drie keer per week.

 

Ik wil met mijn podcast je helpen om betere keuzes te maken. In minder dan 10 minuten praat ik je op een toegankelijke en luchtige manier bij over een onderwerp. Wil je nu al twee podcasts beluisteren? Ga dan naar mijn Soundcloud kanaal. Klik hier

Reactie schrijven

Commentaren: 0