29. november 2018
Hoe jij je beleggingsresultaten ineens veel gunstiger ziet!

gedrag · 24. november 2018
WIl je wel doelen halen? Stop met S.M.A.R.T. maar denk groot!

gedrag · 12. november 2018
Mensen die denken veel van een bepaald onderwerp te weten blijken hun kennis te overschatten. Ze staan daarnaast ook het minst open om te leren.

gedrag · 19. oktober 2018
Lees en hoor wat de slag om Midway en tophockeyer Jeroen Hertzberger te maken hebben met overmoed.

gedrag · 10. oktober 2018
Wij hebben een domme eigenschap die je lelijk in de weg kan zitten. Hoe zit dat?

geld · 26. september 2018
Hoe verandert de wereld van financieel advies?

beleggen · 07. september 2018
Ik las een schrikbarend onderzoek. Wist je dat 52% van de Nederlanders niets regelt voor hun oude dag? Ik heb slecht nieuws voor hen. Een leuk pensioen wordt lastig, want van een normaal salaris naar alleen AOW plus een beetje betekent vaak veel minder geld per maand. De overige 48% doet wel iets. Namelijk vermogen opbouwen via een spaarrekening. Nu denk je misschien dat overige 48% goed bezig is. Nou ik denk het niet. Hieronder lees je waarom. Lees verder als jij je pensioen een zetje de goede...

14. augustus 2018
"Hoe krijg ik nu het beste rendement?". Dit is de meest gestelde vraag aan mij sinds ik werk als beleggingsadviseur. De gouden vraag waar iedereen het antwoord op wil. In de vele lezingen die ik mag geven over geld en gedrag komt de vraag ook naar voren. Bij NNEK Vermogensbeheer geven we zelfs een gouden tip. Met die tip verdien je altijd geld op de beurs! Maar nu kwam ik een verhaal tegen dat je eenvoudig uitlegt wat je moet doen!

gedrag · 13. augustus 2018
Door de informatie die je hoort, maak je vaak verkeerde keuzes.

beleggen · 09. juli 2018
Een van de grootste beleggingsbanken ter wereld heeft 18 analisten en hun computerprogramma gebruikt om te bepalen wie wereldkampioen wordt.

Meer weergeven