beleggen

beleggen · 06. januari 2019
Slechte eigenschappen zorgen vaak dat je dingen die je wilt onbereikbaar worden. Dat geldt in alle facetten van het leven. Een voorbeeld van 'slecht' gedrag is uitstellen. Dit maakt dat je 'straks' wel gaat sporten, leren of sparen. In essentie begin je nooit en dit kan grote gevolgen hebben voor je fysieke, mentale en financiële gezondheid. Slechte beleggingseigenschappen zorgen voor teleurstellende resultaten en als neveneffect voor een pensioen dat verder weg ligt, een studie die niet...

beleggen · 07. september 2018
Ik las een schrikbarend onderzoek. Wist je dat 52% van de Nederlanders niets regelt voor hun oude dag? Ik heb slecht nieuws voor hen. Een leuk pensioen wordt lastig, want van een normaal salaris naar alleen AOW plus een beetje betekent vaak veel minder geld per maand. De overige 48% doet wel iets. Namelijk vermogen opbouwen via een spaarrekening. Nu denk je misschien dat overige 48% goed bezig is. Nou ik denk het niet. Hieronder lees je waarom. Lees verder als jij je pensioen een zetje de goede...

beleggen · 09. juli 2018
Een van de grootste beleggingsbanken ter wereld heeft 18 analisten en hun computerprogramma gebruikt om te bepalen wie wereldkampioen wordt.

beleggen · 13. april 2018
Michiel was in de live uitzending van Nibe SVV. Kijk het hier terug!

beleggen · 03. juni 2016
De hypotheekadviseur wordt gezien als een soort noodzakelijk kwaad in een spannende periode. Dat blijkt uit onderzoek van hoogleraar Victor Lamme. Klanten willen iemand die de lening zo snel mogelijk regelt. De adviseur is vooral een noodzakelijk kwaad. Meedenken wordt veel minder gewaardeerd dan je verwacht.
beleggen · 02. oktober 2015
Waarom zou een adviseur beleggingsadvies gaan geven? Welke valkuilen zien adviseurs vaak niet? Wat doen goed geïnformeerde adviseurs? Logische vragen die ik regelmatig krijg van financieel adviseurs die bij mij een cursus volgen over vermogensadvisering.