Michiel van Vugt

Ik help mensen aan een betere toekomst als spreker, podcaster en schrijver!
Luister nu een podcast!Stuur me een whatsapp!

Betere keuzes maken en dingen echt veranderen!

Stel je kijkt aan het einde van je leven terug. Welk gevoel geeft dat je nu?  Ben je blij en tevreden omdat je veel uit het leven hebt gehaald? Of heb je een onbevredigd gevoel omdat je weet dat er meer in zat. Heb je kansen laten lopen en te weinig juiste keuzes voor jezelf hebt gemaakt? Een belangrijke stap voor een leuker leven is zorgen dat je goede keuzes maakt.

Daar help ik je graag bij! 

Bedankt voor deze inspirerend avond. Hiermee kan ik aan de slag!

Lisa

Via deze weg wil ik je bedanken voor de mooie content die je maakt.

Suzanne

Great talk at BACK2Y – thank you!

Mark

Je kent me niet, maar ik wil je graag bedanken. Ik ontdekte je podcast en zag je presentatie. Erg inspirerend. Ga zo door!

Martijn

Presentaties

Heel graag presenteer ik slimme inzichten aan groepen van 20 – 1.500 mensen. Met interactie en verrassende oefeningen inspireer ik mensen na te denken over hun leven maar ook zeker straks. Nodig me vooral uit. 

Lezen

Lekkere stukjes over gedrag of keuzes maken in je leven. Liever makkelijk dan moeilijker. Liever kort dan lang. Op mijn blog vind je vele artikelen en onder boeken lees je meer over Net Iets Slimmer, Genoeg en Je Geld en of Je Leven.

Podcasts

De nieuwe vorm van radio. Elke twee weken hoor je een nieuwe aflevering met interviews, inzichten en inspiratie. In 25-30 minuten ben je weer bij. Abonneer je direct en luister via iTunes, Spotify, BNR of hieronder.

Door mij gemaakte domme keuzes

Bereikte mensen 2020

Gegeven webinars

Gegeven presentaties

Mijn droom

Het meemaken van een aardbeving en de gevolgen daarvan voor de lokale bevolking waren voor mij de aanleiding om mezelf nog gelukkiger te prijzen. Ik realiseerde me dat wij (zeker in het westen) optimale vrijheid hebben om te doen wat we willen. We hebben een sociaal vangnet, goed onderwijs, werk, onderdak en voldoende voedsel.  Wij hebben niet alleen de mogelijkheid na te denken over een ideale invulling van ons leven, maar we kunnen dit ook echt doen!

Mijn droom is om 10.000.000 mensen te inspireren het beste uit hun leven te halen. Vaak hebben we die kans, maar doen we er te weinig mee. Dit snap ik, want het gaat niet vanzelf en is soms lastig. Daar wil ik zoveel mogelijk mensen bij helpen. Ik geef inzicht over gewoontes, je gedrag en help bij het nemen van betere keuzes. Zo wordt jouw leven net iets makkelijker, zo werk je beter en zo haal je meer uit je leven in alle opzichten!

Help je mee? Deel dan je ervaringen of inspireer anderen!