Sport!

Sporten is belangrijk voor me. Sinds ik me kan herinneren ben ik bezig met sport. Jarenlang heb ik fanatiek en uiteindelijk op een hoog niveau gehockeyd. Nadat ik mijn stick in de wilgen heb gehangen heb ik nieuwe mogelijkheden gekregen. Zo ben ik gaan kitesurfen, boksen en hockeytraining gaan geven.

De derde plaats in Europa! Gewonnen tijdens de Euro Hockey League 2007-2008. We wonnen de bronzen bal na shoot-outs tegen Club Egara uit Spanje.

Screenshot van Net5 na mijn doelpunt tegen HGC in de 1/2 finale van de EHL 2007-2008. Helaas was het doelpunt niet genoeg voor de overwinning en verloren we met 4-7.

Blijdschap na de overwinning met HC Rotterdam heren 1 op HC Tilburg in de play-offs van het seizoen 2007 - 2008. Voor het tweede jaar op rij werden we derde van Nederland.  

Winnaar van het New York's kampioenschap met Westchester. Het grootste deel van het seizoen heb ik daar gespeeld. Voor het finaleweekend ben ik heen en weer gevlogen. 

 

 

 

 

Als speler (links) van team New York. Ik speelde zaalhockey tegen Boston, Montreal, Toronto, Washington en Philadelphia .

Tijdens het seizoen 2009 - 2010 heb ik gespeeld voor Cus Cube Brescia in Serie A2. Ik ben zeven weekenden heen en weer gevlogen. Een mooie ervaring!

Een duikfles in Moalboal op Cebu, Filipijnen. 

Vlak na een prima kitesessie op Oostvoorne.