Verander je leven stapje voor stapje

Boeken

Dat ik ooit een boek zou schrijven had ik niet durven dromen. Uiteindelijk zorgde een oplichter en twee jonge kinderen voor mijn eerste boek Net Iets Slimmer. Later mocht ik het succesvolle boek Genoeg vertalen. Mijn podcast Je Geld en of Je Leven staat aan de wieg van het laatste boek Je Geld en of Je Leven. Hier vind en koop je alle boeken. Je leest wat anderen ervan vinden en meld je onderaan deze pagina aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met een paar hoofdstukken uit Net Iets SlimmerJe ontvangt na bevestiging van je gegevens een e-mail naar het e-book. Veel leesplezier! 

Ben je financieel professional? Veel collega’s van je geven mijn boek cadeau aan hun klanten. Soms met eigen voorwoord en eigen cover. Lees er meer over!

Op welke manier neem je beslissingen? Onze financiële keuzes maken we te vaak op basis van emotie. In dit boek lees je over dat gedrag en hoe je daar net iets slimmer mee kan omgaan. 36 toegankelijke en ongecompliceerde hoofdstukken.

In dit boek lees je waarom geld zo (on)belangrijk is, hoe je geld slim inzet voor later, waarom je moet sparen en beleggen, wat je gedrag met je beslissingen doet en hoe je geld en het leven bij elkaar horen. Uiteindelijk wil iedereen een fijn leven leiden.

Hoeveel geld heb je nodig voor de rest van je leven? Dit is de vraag die goede financieel adviseurs stellen aan hun klanten. In dit boek lees je over de bucket methode van Paul Armson die je helpt deze belangrijke vraag (voor een fijn leven) te beantwoorden.

Bulk order en eigen boek

Veel financieel adviseurs helpen hun klanten door een van de boeken cadeau te geven. Hieronder staan de mogelijkheden. Wil je een ander aantal bestellen? Vul dan het contactformulier in en ik stuur je een interessante offerte!

Boek

15 + 10 =

“Ik las het boek in één keer uit, ik kon niet stoppen met lezen. Het is herkenbaar en het inzicht helpt me betere keuzes te maken als sporter en ondernemer.”

Pirmin Blaak

Hockeyinternational en ondernemer

“Mijn complimenten voor het boek “Net Iets Slimmer”. Ik heb het in één zucht uitgelezen. Heel toegankelijk geschreven.”

Dick Kaljee

Lifestyle Planner, Finculum

“Op toegankelijke wijze wordt uitgelegd hoe je niet in financiële valkuilen stapt. Met herkenbare en verrassende voorbeelden die stof tot nadenken geven.”

Rob Akkermans

Gezagsvoerder B737, Transavia

 “Leerzaam, confronterend boek en het zorgt ervoor dat ik bewuster om ga met alledaagse dingen.”

Sander Janson

TV-presentator, RTL-4

Nuttige inzichten, die me helpen net iets slimmere beslissingen te nemen.”

Barbara Kamp

Head of Marketing, Roche Diagnostics Nederland

“Financiën is niet zo mijn ding. Maar nadat ik dit boek las, begrijp ik beter waarom ik bepaalde keuzes maak. En hoe ik mezelf hierin kan verbeteren.”

Godfried de Vries

Camera journalist, Buiten Beeld, Formatique

“Wat een goed en leuk boek! Complimenten hoe het geschreven is. Ik heb het in één zucht uitgelezen. Ik zie zelfs aanknopingspunten voor mijn werk als accountmanager. Een aanrader wat mij betreft.”

Wouter Bisschop

Consultant

“Top boek al zeg ik het zelf ;-)”

Michiel van Vugt

De schrijver