Vorige week meldde ik vol trots dat mijn nieuwste boek Je Geld en of Je Leven in de voorverkoop ging. Een groot aantal mensen vond dit al genoeg om een exemplaar te bestellen. Dank! Wat een vertrouwen.

Maar ik kreeg ook opmerkingen waaronder; “Ja ik luister al je podcasts al, dus ik hoef het niet te kopen” en “Een boek over geld is niet aan mij besteed”. Uiteraard kreeg ik de vraag:

“Waar gaat dat boek over dan?”

Een goede vraag die ik graag beantwoord. De titel zegt in mijn ogen best goed wat je kunt verwachten, maar dat is altijd een gevaar. Zelf vind ik het super goed gevonden, maar dat wil niet zeggen dat iedereen daardoor snapt wat het boek inhoudt.

Zoals je weet maak ik al jaren de gelijknamige podcast. Hierin spreek ik om de uitzending iemand over geldzaken of iemand over het leven. Het doel is telkens die twee op een makkelijke, toegankelijk of inspirerende manier bij elkaar te brengen. Ik ben namelijk overtuigd dat geld niets betekent als je leven niet leuk is en dat je leven makkelijker wordt als je geldzaken op orde zijn. Daar gaat de podcast over en ook het boek.

Na introductie over hoe je kunt denken over geld in je gezin en hoe je geld inzet voor nu en later lees je telkens een geld (G) of leven (L) hoofdstuk. Een deel van hoofdstukken zijn samenvattingen van mijn podcasts. Je leest dus de verhalen van Remco Claassen, Arjan Erkel, Merel van Vugt, Ferry Zandvliet, Josine Koning, Ad Bergsma en Patrick Kicken. Daarnaast vind je veel nieuw materiaal over hoe je keuzes maakt, wat slimme geldkeuzes zijn en hoe je het leven leuker/makkelijker maakt.

Na de inleiding lees je elk hoofdstuk los. Jij kiest dus wat je interessant lijkt en waar je meer over wilt lezen.

Ik garandeer je dat het makkelijk leest, dat het leerzaam is en dat je nieuwe dingen oppikt. Sterker nog: niet goed, stuur retour, geld terug!

Ben je niet overtuigd of wil je nog meer weten? Hieronder download je een klein deel van de inhoud en de inhoudsopgave.

Wel overtuigd? Koop gelijk!

Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Hoe mag ik je helpen?